Cursus informatie

Geschatte tijd: Afhankelijk van eigen tempo en inzet: gemiddeld 4 a 5 maanden

Categorieën:

Dit is een online traject dat je vanuit je eigen huis en in je eigen tijd doet. Met of zonder persoonlijke coaching. Vanaf het moment dat je je inschrijft ontvang je de inloggegvens die je toegang geven tot de curus (let ook even op je smapbox voor de mail met je inloggegevens).

Je kunt na inloggen direct met de eerste les beginnen. Klik op “mijn cursussen” en dan op “breek los uit de traumaband”. Onderaan de pagina vind je de inhoud van alle modules en lessen.

Ben je al ingelogd? Scroll dan op deze pagina naar beneden om de index en de lessen te zien.

Hoe werkt het?

Ankertje voor elk hoofdstuk

De cursus bestaat uit 10 modules (zeemijlen) van elk 4 á 6 lessen. De lessen bestaan uit uitgebreide uitleg en toelichting met daarin verwerkt diverse opdrachten en oefeningen. Dit zijn uitgebreide schrijfopdrachten, maar je krijgt ook andere soorten oefeningen.

Als je een les hebt afgerond, markeer je deze, onderaan de les als ‘voltooid’. 2 á 3 Dagen later krijg je weer toegang tot de volgende les. De datum waarop je toegang krijgt tot de volgende les, wordt na elke les vermeld. Dit is om te voorkomen dat je te snel wilt, wat niet bevorderlijk is voor je herstel.

Je kunt dit traject zelfstandig doen en bij elke les extra persoonlijke begeleiding van mij bij bestellen als je dit wenst.

Je kunt in dit traject alle oefeningen geheel zelfstandig doen, zonder mijn begeleiding. Maar ervaring leert dat persoonlijk contact en begeleiding heel motiverend en helpend werkt. Dus, wil je tijdens het traject af en toe een uur persoonlijke begeleiding Skype/FaceTime van mij, dan kun je bij elke les een losse coachingsessie extra bijboeken als je dit wenst.

Algemene voorwaarden:

Lees voor aanschaf ook even de algemene voorwaarden

Copyright:

Niets van de content van de online trajecten op deze website mag worden verveelvoudigd, gedeeld, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van HeartSease Coaching. Ook het gebruik van merk- en productnamen van HeartSease Coaching in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Ik wens je héél veel succes, sterkte en ook plezier met dit traject!

Cursus instructeur

HeartSease HeartSease Auteur

Delen? Graag!