Cursus informatie

Geschatte tijd: Afhankelijk van eigen tempo en inzet: gemiddeld 4 a 5 maanden

Categorieën:

Dit is een online traject dat je vanuit je eigen huis en in je eigen tijd doet. Met of zonder persoonlijke coaching. Vanaf het moment dat je je inschrijft ontvang je de inloggegvens die je toegang geven tot de curus (let ook even op je smapbox voor de mail met je inloggegevens).

Je kunt na inloggen direct met de eerste les beginnen. Klik op “mijn cursussen” en dan op “breek los uit de traumaband”. Onderaan de pagina vind je de inhoud van alle modules en lessen.

Ben je al ingelogd? Scroll dan op deze pagina naar beneden om de index en de lessen te zien.

Hoe werkt het?

Ankertje voor elk hoofdstuk

De cursus bestaat uit 10 modules (zeemijlen) van elk 4 á 6 lessen. De lessen bestaan uit uitgebreide uitleg en toelichting met daarin verwerkt diverse opdrachten en oefeningen. Dit zijn uitgebreide schrijfopdrachten, maar je krijgt ook andere soorten oefeningen.

Als je een les hebt afgerond, markeer je deze, onderaan de les als ‘voltooid’. 2 á 3 Dagen later krijg je weer toegang tot de volgende les. De datum waarop je toegang krijgt tot de volgende les, wordt na elke les vermeld. Dit is om te voorkomen dat je te snel wilt, wat niet bevorderlijk is voor je herstel.

Je kunt dit traject op 3 manieren doen:

Traject zonder coaching
Als je hebt gekozen voor het traject zonder coaching, dan doe je de oefeningen geheel zelfstandig, zonder mijn begeleiding. Wil je tijdens het traject toch persoonlijke begeleiding via email of Skype/FaceTime? Dan kun je een losse coachingsessie altijd extra bijboeken.

Traject met emailcoaching
Als je hebt gekozen voor het traject met emailcoaching, mag je mij na afronden van elke zeemijl via in één email vragen stellen of vertellen wat je kwijt wilt. Ik beantwoord je email zo snel mogelijk, ook in één mail. In totaal krijg je in dit traject dus 10 x email begeleiding.

Traject met Skype/Facetime coaching
Als je hebt gekozen voor het traject met Skype/FaceTime coaching, heb je elke 2 afgeronde zeemijlen recht op een Skype/FaceTime sessie van een uur met mij. We spreken via email onderling af op welke datums en tijden we dat doen. In totaal krijg je in dit traject dus 5 x email Skype/FaceTime begeleiding.

Algemene voorwaarden:

Lees voor aanschaf ook even de algemene voorwaarden

Copyright:

Niets van de content van de online trajecten op deze website mag worden verveelvoudigd, gedeeld, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van HeartSease Coaching. Ook het gebruik van merk- en productnamen van HeartSease Coaching in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Ik wens je héél veel succes, sterkte en ook plezier met dit traject!

Cursus instructeur

HeartSease HeartSease Auteur

Delen? Graag!