Met een donatie kunt u iemand helpen een traject van HeartSease te laten doen. Het gaat om mensen die door narcistisch misbruik ook financieel aan de grond zijn geraakt. Zij kunnen de zo hard nodige hulp niet zelf betalen. Onderaan deze pagina kun u online doneren via het formulier.

Veel slachtoffers die langdurig in een situatie verkeerden waarin zij narcistisch werden mishandeld, zijn niet alleen van hun energie, gezondheid, originele persoonlijkheid en sociale kringen beroofd, maar vaak ook van hun inkomen/financieën (direct of indirect als gevolg van).

Deze mensen hebben hulp en therapie nodig maar kunnen dit vaak niet betalen. Niet alle vergoede therapieën zijn geschikt voor slachtoffers van dit type misbruik. Hulp wordt vaak geboden door ervaringsdeskundige coaches en therapeuten die niet altijd worden verzekerd door ziekenfondsen. Bij wel vergoede therapieen zijn vaak lange wachtlijsten. En bovendien zijn die meestal alleen beschikbaar voor één uur per twee weken; voor iemand in nood is dit verschrikkelijk.

Slachtoffers zijn vaak opgebrand, soms zelfs suïcidaal en juist voor hen is het zo belangrijk snel de juiste hulp te krijgen. Ook als zij deze niet zelf kunnen betalen en het niet wordt vergoed.

Door middel van donaties wil ik op deze manier mensen helpen die een traject bij HeartSease niet zelf kunnen betalen. Elke keer als er door donaties een bedrag is bij elkaar is gedoneerd dat de kosten van één van de aangeboden trajecten dekt, kan ik iemand helpen.

Wanneer u als persoon of als bedrijf op herhaalde basis (bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks) wilt doneren kunt u, als u dit wilt, een vermelding op deze website krijgen als dank voor uw steun. Als u dit niet wilt blijft u donatie gewoon privé en onzichtbaar.

Doneren:

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Project

Bericht

Bedrag €*Doneer aan slachtoffers van narcistisch misbruik

Delen? Graag!