Een héél jaar voor jou!

herstellen van narcistisch misbruik

Vanaf najaar (verwacht november) 2018 bieden wij, naast het standaard Mindful Analysis Traject, ook een Totaal Pakket aan waarin je een héél jaar lang aan jezelf werkt. Een jaar waar het volledig om jou draait. Een jaar lang krijg je elk kwartaal een week lang Mindful Analysis Coaching. Maar dat niet alleen!

Ook krijg je een heel jaar waardevolle methodes, tips en oefeningen om emoties, trauma’s, ervaringen te verwerken, aan te pakken en om te buigen naar niet alleen loskomen maar boven je oude leven uit te stijgen.

Wacht niet te lang met reserveren; er zit een maximum op het aantal deelnemers waarmee we op jaarbasis kunnen werken.

Vanaf de dag dat je eerste Mindful Analysis week start, is je pakket een jaar geldig en plannen we voor elk kwartaal een schrijf-week in. Via email sturen we je tussendoor gerichte methodes die je in kunt zetten voor je herstel.

  1. In het eerste kwartaal van jouw jaar, ligt de focus op loskomen van de situatie waarin het narcistisch of emotioneel misbruik plaatsvindt.
  2. In het tweede kwartaal ligt de focus op herstellen van wat er met je is gebeurd, tot rust komen, werken aan je gezondheid en bewustwording.
  3. In het derde kwartaal ligt de focus op jezelf herpakken; je herinneren wie jij bent en ooit was toen je kind was, wat jouw dromen en talenten zijn en hieraan werken.
  4. In het vierde en laatste kwartaal ligt de focus op overwinnen; je leven vormgeven dat beter wordt dan het was vóórdat je in de narcistische relatie of omgeving terecht kwam.

Hoe?

  1. Reserveer hier alvast een totaal pakket. Je kunt reserveren vanaf november 2018.
  2. Kies een datum en tijd waarop je wilt starten. De beschikbare data zijn zichtbaar in het boekingsproces.
  3. Vul je gegevens in.
  4. Betaal eenvoudig via iDEAL of PayPal.
  5. Je krijgt een bevestigingsmail, waarin staat wat je moet doen en wat je kunt verwachten.
Delen? Graag!