Stoere man of vrouw. Jij besluit geen slachtoffer te blijven

Frouck Online Coaching narcistisch misbruik

Oké…je bent gevloerd door het gewetenloze gedrag van een narcist(e). Je oorspronkelijke levenslust, vertrouwen en identiteit bijna ‘verschwunden’. Beroofd van wie je in de kern bent, opgebrand, verward, angstig, geshockeerd en getraumatiseerd. Maar… zo hoeft het niet te blijven voor jou.

Jij bezit een oerkracht en een ‘zeker weten’ dat wat jou is overkomen absurde en een genadeloze mindfuck was. De gewetenloosheid en het onrecht dat jou is overkomen maakt je woedend.

Je wéét dat je meer bent dan wat er nu van je over is. Veel meer! Je bent gebruikt, juist vanwege je kwaliteiten. En die kwaliteiten moeten weer schitteren.

Je wilt loskomen, herstellen, herpakken en overwinnen. Jij wilt die kracht inzetten om te groeien. Niet alleen het misbruik verwerken, maar boven jezélf uitgroeien. Je bent niet meer te manipuleren, gebruiken of te verleiden. Je bent niet meer bang rigoreuze keuzes te maken, los te laten, alleen te staan, op te komen voor jezelf

Vanaf nu neem jij de regie over je leven. Je laat je niet langer gebruiken of manipuleren, door niemand. Niet door je partner, niet door je familie, niet door je vrienden, je baas of collega, maar ook niet door je eigen ego of ‘oude-patroon’ stemmetjes in je eigen hoofd.

Dubbel getraumtiseerd

Je bent bereid door het dal van afkicken en eenzaamheid te gaan om er sterker dan ooit uit te komen. Sterker dan jij was vóór de ervaring van narcistisch misbruik. Als dat betekent dat je vrienden kwijtraakt, je baan of de ‘steun’ van anderen; so be it. Bij narcistisch misbruik raak je meestal niet alleen door de narcist(e) getraumatiseerd, maar doen ontwetende omstanders en vaak zelfs ook professionals als huisartsen, advocaten, rechters en psychologen uit onwetendheid, daar nog een dikke schep bovenop. Je raakt dubbel getraumatiseerd en raakt het vertrouwen in de wereld volledig kwijt. Dat ligt niet aan jou! Het gebeurt alle slachtoffers van narcisten en psychopaten, zéker als deze hoge ‘statussen’ in de maatschappij hebben.

Jij dult geen machtsmisbruik, chantage en manipulatie meer, niet door narcisten maar ook niet door omstanders en groepsdruk. Je laat je niet meer kleineren door anderen of door jezelf. Je wilt groeien, je dromen waarmaken en overwinnen!

Ben jij klaar voor wat mogelijk is en durf je?

Je bent bereid 100% eerlijk naar je eigen gedrag en motivaties te kijken en deze om te buigen als nodig. Ondanks de sh*t die jou is overkomen, bezit je nog je vriendelijkheid en fatsoen naar anderen. Bovendien ben je bereid kleine stappen te nemen om jouw, misschien nog onbewuste, angsten te overwinnen.

Jij weet dat een betere wereld begint bij jezelf. En dat daar geen ruimte is voor misbruik en onrecht. Meehelpen aan een betere wereld geeft jou een zinvol bestaan. Een zinvol bestaan vult de oude leegte in jou, en geen enkele narcist kan daar nog aan tippen. Op die manier zullen zij geen grip meer op jou krijgen.

Herken jij jezelf hierin maar kun je hierin steun, klankbord en coaching gebruiken, dan is deze website voor jou.

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt uit het web van narcistisch misbruik te stappen en hier nooit meer in verstrikt te raken, dan zul je een omslag moeten maken op veel gebieden in je leven.

Als je niet eerlijk naar jezelf durft te kijken, stappen durft te zetten, niet wilt dromen, doen en groeien, dan is mijn coaching niet voor jou.
Als je daarentegen wilt én durft en je hierbij hulp nodig hebt;  dan ben ik er om je hierin te coachen.

Wil je alles uithalen wat er in zit?

Heb je meer te besteden, wil je álles uithalen wat er in je zit? Ga dan een lange termijn traject met mij aan waarin ik jou intensief coach. Neem contact met me op voor de mogelijkheden: info@heartsease.nl

Delen? Graag!