Wat goed en dapper dat je een kennismakingsgesprek aanvraagt!


Hulp vragen is heel belangrijk is voor het loskomen ‘van’ en je herstel na narcistisch misbruik. En ik begrijp als geen ander dat je dit spannend vindt en mogelijk zelfs alle vertrouwen in andermans hulp of adviezen al bent verloren.

Dat je het toch wilt proberen, geeft aan dat je je proces van loskomen en herstellen serieus neemt. En dat je verder wilt groeien, daarvoor bereid bent in actie te komen en stappen te ondernemen. En… dat je begrijpt dat er mensen zijn (zoals ik) die dit proces van haver tot gort hebben meegemaakt en zich daar bovenuit hebben gewerkt. En dat je nog hoopt hebt, dat dit alles uiteindelijk is een super waardevolle reis kan worden.

Gebrek aan de juiste hulp, gebrek aan moed, angst, onzekerheid, wantrouwen en vaak ook het gevoel verslaafd te zijn aan de (ex)relatie, is wat de meeste slachtoffers van narcistisch misbruik ervan weerhoudt echt moedige stappen te zetten. Stappen die nodig zijn om los te komen en resultaten te bereiken om ver boven deze ervaring uitgroeien.

Het benoemen van (en hulp vragen voor) wat er niet goed gaat en waar je aandacht op wilt richten, maken verschil voor jouw groei en succes.

Om te kunnen bepalen of ik jou kan helpen, vraag ik je onderstaande vragen te beantwoorden en naar mij te mailen op info@heartsease.nl.

Ik luister graag naar waar je nu op dit moment staat, waar je naar toe wilt en waar je het meest last van hebt en op vastloopt. Samen gaan we onderzoeken wat je volgende stappen mogelijk kunnen zijn en laat ik in het gesprek weten of, en hoe ik je kan helpen in dit proces.

Graag ontvang ik jouw antwoorden op onderstaande vragen:

  1. Omschrijf kort de situatie waarin jij te maken hebt of had met narcistisch misbruik. Door wie word/werd je misbruikt? Ik hoef geen naam, maar benoem of het een partner, familielid, collega, baas of anders betrof. 
  2. Hoe lang duurt deze situatie al of heeft deze geduurd? 
  3. Hoe is de situatie nu/ waar sta jij op dit moment? 
  4. Waar loop jij op dit moment het ergste tegen aan waar je graag hulp bij wilt?
  5. Herstellen van narcistisch misbruik vraagt om behoorlijk wat moed, commitment, zelfreflectie, doorzettingsvermogen en investering. Ben je hiertoe bereid?
  6. Waar wil je graag naartoe groeien, wat is je doel / wil je graag verbeterd of opgelost zien?

Mail je antwoorden a.j.b. naar info@heartsease.nl.

Als ik denk dat ik je kan helpen, mail ik je de link waarop je digitaal een datum en tijd kunt reserveren voor het kennismakingsgesprek.

De sessie vindt plaats via Zoom (gratis te downloaden) en duurt ongeveer 45 minuten.

(En als ik denk dat ik je niet kan helpen of wanneer je mogelijk elders beter af bent, laat ik je dat ook weten).

Ik kijk ernaar uit, naast en achter je te kunnen staan in dit heftige proces.

Uw coach
Delen? Graag!