Hieronder vind je de diensten die je kunt aanvragen:

  1. Gratis kennismakingsgesprek via Zoom
  2. Loskomen van de traumaband – online traject met 1 op 1 coaching
  3. Mindful Analysis Traject

1- Kennismaking via Zoom – €0

Frouck uw coach

Gratis kennismakingsgesprek gesprek via Skype, FaceTime of Zoom van 45 minuten.

Samen bekijken we waar jij nu staat, waar je het meeste last van hebt en wat je doel is/waar je heen wilt. In dit gesprek is er ruimte voor je verhaal en zal ik je een aantal vragen stellen. Zo kunnen we elkaar leren kennen en bekijken of ik je kan helpen (of niet) en hoe ik jou het beste kan helpen.

Op maandagen bied ik gratis gesprekken aan via Zoom. Om Zoom videobellen mogelijk te maken, moet je het gratis programma Zoom op je computer hebben geinstalleerd. Zoom kun je hier gratis downloaden en installeren.

(* Ik doe geen telefonische en/of Facebook of whatsapp gesprekken).

Na het klikken op de oranje knop hieronder, vul je de vragenlijst in en mail je je antwoorden naar info@heartsease.nl.

Nadat ik je aanvraag heb ontvangen, mail ik je binnen 2 werkdagen een link, waarmee je digitaal een datum en tijd kunt kiezen voor onze afspraak. Daarna stuur ik je de Zoom-link waarmee je in het gesprek komt op de dag en tijd van de afspraak.


2- Loskomen van de traumaband:
Een online traject van 4 maanden inclusief 1 op 1 coaching €897
Frouck uw coach bij narcistisch misbruik

Hier kun je lezen wat dit traject inhoudt

Nadat ik je aanvraag ontvang, mail ik je binnen 2 werkdagen terug met bijgevoegde factuur en uitleg over de werkwijze. Mocht je niks ontvangen, controleer dan even je spambox. Zodra de factuur is overgemaakt, verleen ik je toegang tot de online traject omgeving.


3- Losse sessie van 1 uur, voor naasten vh doelwit – €65

uw coach - bij HeartSease coaching

Zie jij als ouder, familielid of vriend(in) je dierbare volwassen kind, vriend, vriendin of familielid lijden in een ongezonde destructieve relatie? Maak je je zorgen? Wil je er graag voor hem of haar zijn, maar weet je niet goed hoe?

Vraag dan een gesprek aan om advies te vragen of gewoon je hart te luchten en je zorgen te uiten. En ontdek hoe je er het beste voor hem of haar kunt zijn (en wat je beter niet kunt doen).

Nadat ik je aanvraag ontvang, mail ik je binnen 2 werkdagen terug met een voorstel voor een datum/tijd en bijgevoegde factuur. Deze dient uiterlijk 1 dag voor aanvang van het gesprek overgemaakt te zijn. Mocht je niks hebben ontvangen, controleer dan even je spambox.


4- Mindful Analysis schrijfweek – €400

Mindful Analysis (lees meer via de link), is een krachtige schrijfmethode via email, waarin je in 5 dagen achtereen (2 a 3 uur per dag) intensief schrijft over jouw verhaal, vraag of probleem. Een week waar jij je volledig op jezelf concentreert, waarin ik oordeelloos met je meelees en aan de hand van wat je schrijft gerichte focusvragen ga stellen. Mijn vragen dwingen je steeds dieper na te denken over jezelf, je vraag of probleem. Ik leid jou daarmee naar de antwoorden/oplossingen in jezelf op een manier die je niet of lastig alleen kunt doen.

Nadat je aanvraag binnenkomt, neem ik binnen twee werkdagen contact met je op voor het maken van een afspraak en de factuur. Deze dient uiterlijk 1 dag voor aanvang van de schrijfweek overgemaakt te zijn. Geen mail ontvangen? Controleer ook even je spambox, het kan zijn dat mijn mail daar terecht is gekomen.

Delen? Graag!